Live in the Living
Performing artists:

Harry Niehof
Roosbeef
JP den Tex
Arthur
When: SAT 14 JAN - 17.00 h
Where: Warmolt Brouwer
en Ger Euwals
'Huis Eem'
Hoge der Aa 6
Groningen

Entrance fee is 15 euro (including. complimentary beverages and snacks).
Register yourself www.liveintheliving.nl (button: 'registreren')

Amsterdam - Na een jaar waarin Live in the Living het concept van onversterkte popconcerten in huiskamers verder aanscherpte met heuse huiskamertoerneetjes (de "Live in the Living Triple Tour") en eenmalige duo-optredens van liedjesschrijvers en -zangers, staat er nu een op voorhand al enerverend jaar voor de deur.

Het leek ons daarom een goed idee dit jaar in stijl te openen, en wel op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de Nederlandse popmuziek-industrie, ook wel het Noorderslag-festival geheten.

Op zaterdagmiddag 14 januari (17.00 uur), in een prachtig statig en ruim optrekje aan de Hoge der Aa, zullen singer-songwriters van divers pluimage een aantal nummers solo en een paar liedjes gezamenlijk ten gehore brengen. Vooral dat laatste is een nieuw element in de reeds beproefde opzet van Live in the Living.

De muzikale invulling van de avond wordt gecoördineerd en ondersteund door JP den Tex en Rick Treffers van Mist. Samen met Paul de Munnik en Henk Hofstede maken deze twee singer-songwriters sinds november deel uit van het Live in the Living-team dat de huiskamerconcerten dit jaar inhoudelijk zal gaan ondersteunen.
Behalve solo-performances van de veelbelovende singer-songwriters Roosbeef, de Groningse singer-songwriter Harry Niehof en Arthur zullen er namelijk ook songs aan bod komen die de artiesten samen zingen en/of spelen. Het belooft daarmee wederom een huiskamerconcert te worden dat je alleen zal kunnen navertellen als je er bij geweest bent.

EssentBuma-StemraEBU3FM3voor12ConamusDe Oosterpoort
Download Macromedia Flash I Copyright © 2005/2006 St.Noorderslag