Plato's EuroSonic showcase


Place : PLATO
Date : FRI 14 JAN
Time : 13.00

Voicst - 13.00 uur
Het debuutalbum van Voicst dat afgelopen jaar verscheen en in New York werd opgenomen is goed ontvangen. Met hun melodieuze herriepop bijt Voicst het spits van twee dagen instore-concerten in Plato af..

Absynthe Minded -13.40 uur
De muziek van de uit België afkomstige vierkoppige Absynthe Minded is net zo geestverruimend als absint. Dan weet je hoe laat het is.

Izabo -14.20 uur
Izabo komt uit Israël en maakt muziek die zich het best laat omschrijven als een melange van disco, psychedelica, punk, Led Zeppelin-achtige hardrock met wat Prince-achtige nauwe-broeken-funk, gemixt met invloeden uit de Oosterse muziek.

Janove Ottesen - 15.00 uur
Janove is de zanger van het Kaizers Orchestra. Onlangs leverde hij een soloalbum af met prachtige Engels gezongen liedjes. Niet voor niets werd het onmiddellijk een Plato No-Risk-Disc.

LPG - 15.40 uur
Een kleurrijk groepje dat niet voor een gat te vangen is. Deze laatste aanwinst van de Excelsior-stal staat donderdag op EuroSonic en zaterdag op Noorderslag bij 3voor12. We zijn blij dat ze vrijdag nog even bij ons langs willen komen.

Arnold Veeman - 16.20 uur
Dit jaar kwam de dubbel-cd ‘Contrast’ uit. Op de Engelstalige eerste cd worden swingende nummers afgewisseld met prachtige ballads. Een aantal van deze nummers kom je op cd 2 tegen, maar dan in het Gronings gezongen.

Autumn - 17.00 uur
Autumn wordt doorgaans moeiteloos in het hokje gothic geflikkerd, maar vandaag spelen ze bij ons een uitgeklede set. Dat belooft het nodige.

Gravenhurst - 17.30 uur
De muziek van Gravenhurst staat garant voor veel sfeer en melodie. Denk een beetje aan Kings of Convenience. Heerlijke luistermuziek.

Gabriel Rios - 18.00 uur
Wie op Lowlands goed oplette, kon zich laven aan het talent van Gabriel Rios. De tropische swing van deze Puertoricaan die alweer vijf jaar in België woont, krijgt misschien door het Vlaamse muziekwezen net een andere drive.